26 January 2015

wanita moden tak nak makan jamu???


Testimoni mereka yang mengamalkan Jamu Seri Pengantin

Selain khasiat2 jsp untuk kesihatan dalaman wanita....
yg paling gembira adalah jsp boleh membanyakkan susu ibu...???

biasa ibu2 moden xpandang jamu...
sbb xsesuailah...panas lah...

xdpt mnyusu kalau mkn jamu TETAPI.....


♡♡JAMU SERI PENGANTIN♡♡ dari anda anak dara ...
dalam pantang...menyusu bayi..hingga abis pantang 
BOLEH amalkan jsp kerana ramuan 
JSP TIADA KACIP FATIMAH....
so TIDAK PANAS untuk wanita menyusu 
dan tidak memudaratkan bayi...

■DALAMAN ANDA SIHAT
■BABY MENIKMATI SUSU SEBAIKNYA

Apa tunggu lagi order skrg juga..
Whatsapp 019 481 7606

19 January 2015

Ada yang bertanya:
as salam...nk tnya JSP nie panas x? sbb sebelum nie byk saya amalkan jamu panas badan...

Jawapan:
Jsp tak panas. Ramuan Jsp pun tak banyak dan kandungan dari campuran bahan2 semulajadi.
Yg dikatakan panas tgk pd bahan2, ramuan jamu tu.
Yg dikatakan panas jika air tak cukup dlm badan. Kekurangan air dlm bdn boleh akibatkn sakit kepala dll
Yg dikatakan panas jika kita dah tetapkan dalam minda 'jamu ni panas' - elakkan dari set mind anda tu.
Yg dikatakan panas jika anda alami 'healing crisis' dan tidak mengatasi masalah tersebut dengan seimbangan air dalam badan.

Jsp tak panas. 
Pelbagai testimoni dari ibu berpantang, ibu menyusu badan membuktikan JAMU SERI PENGANTIN TIDAK PANAS dan sesuai diamalkan oleh mereka serta tak beri kesan pada bayi.


12 January 2015

BAHAGIA TAK!

Sepasang suami isteri tak bahagia sebab masalah apa ??
Hubungan intim suami isteri dingin sebab masalah apa ??

-Keputihan
-Keletihan
-Kelayuan

Atasi dengan rangkaian produk EIDA LAURA!!




11 January 2015

MASALAH KEPUTIHAN

KEPUTIHAN MENGANGGU???
sampai bila nak sorok? 
nak tunggu sampai org sebelah tegur... eee Bau ape ni!!!

Duit dah hbis banyak
Produk sentiasa bertukar
Suami asyik komplain
Keputihan xselesai jgk

pening memikirkan jln penyelesaian??
NANTI DULU
jgn putus asa
Produk keluaran Eida Laura akan membantu anda.
Dengan pengambilan Jamu Seri Pengantin dan dgn penggunaan Feminine Wash Jsp kini masalah keputihan anda dapat diselesaikan.

10 January 2015

JOM SELIDIK


Jom selidik jika anda mengalami situasi berikut?
- keputihan
- senggugut
- bau tak menyenangkan
- letih, lesu dan tak bermaya
- kurang tenaga
- mengantuk
- payudara kendur
- kegemukan
- period tak lancar
- tidak subur - ingin hamil
- bahagian sulit longgar, berair
- kentut faraj
- sakit sendit, urat
- buasir
- wajah tiada seri
- kegatalan di bahagian sulit
- ada cyst
- semasa berpantang tidak disiplin
- rasa rendah diri je
- jerawat di bahagian sulit
- kurang susu badan semasa berpantang
- sakit tumit kaki dsbnya..
Kami bantu anda memulihkan, menyelesaikan masalah anda yang terbelenggu sekian lama itu.
Khas buat anak dara, mak dara, ibu menyusu, wanita berkerjaya, wanita yang ingin hamil, wanita berusia - memang kategori wanita yang boleh amalkan ambilan Jamu Seri Pengantin.
In sha allah, JSP berkesan..
Betul ker boleh sembuh?
In sha allah bila dah digunakan. Tak boleh sembuh jika belum guna.

`KELEBIHAN JAMU SERI PENGANTIN'
✔Merawat keputihan dan lendiran yg banyak
✔ Menyempitkan rahim dan ketat seperti anak dara
✔ Sesuai untuk wanita lepas bersalin (suci dr nifas) untuk kepuasan kelamin (mengecutkan peranakan)
✔ Menambat hati suami di ranjang
✔ Menghilangkan gatal-gatal di faraj wanita
✔ Melancarkan peredaran haid
✔ Melawaskan pembuangan air kecil dan air besar
✔ Awet muda (kulit akan jadi tegang/kemerahan)
✔ Menegangkan bibir faraj yg telah kembang dan kendur
✔ Sengugut /mengurangkan sakit segugut
✔ Menambahkan tenaga batin
✔ Memulihkan urat saraf (Sakit lutut dll)
✔ Merawat payu dara kembali tegang dan pejal kemerahan (montok)
✔ Merawat payudara/rahim ( KANSER ) / anti kanser
✔ Mengembalikan/menurunkan berat badan secara berperingkat
✔ AWET MUDA dan mengekalkan keayuan seperti Pengantin
✔ Sesuai juga untuk remaja mengalami keputihan
✔ Sesuai untuk anak dara untuk penjagaan awal sebelum berkahwin
JAMU SERI PENGANTIN
Rahsia Keanggunan Wanita
Sihat dalaman & luaran - awet muda, mengetatkan, cantik menawan sentiasa
Rm70 Sem, Rm75 ss.
Ada 60 biji boleh guna 60 hari

09 January 2015

MAMPUKAH AKU

Dalam dunia mencabar

Aku perlukan kekuatan untuk hidup.
Kadang-kadang aku terleka dibuai KESIBUKAN
Tidak aku pedulikan KEHENDAK insan disisiku.
Aku hanya tahu bekerja. Berusaha. Capai keinginanku.

Bila berpaling ke sisi rupanya ada insan yang menantikan aku.
Aku lihat wajahnya. Aku renung matanya dalam-dalam.
Rupanya selama ini dia banyak bersabar dengan KESIBUKAN aku.
Dalam jiwanya tersembunyi kesedihan! Kekecewaan!

Apa yang telah aku lakukan?
Aku biarkan diriku tanpa seri.
Aku abaikan ASET KEWANITAAN aku buat dia.
Berdosanya aku. Kejamnya aku.
Jika dapat diputarkan masa. Ingin aku ubah segalanya.
Mampukah aku ??
Badan kini sudah tidak seperti anak dara lagi.
Keserian dan keanggunan aku hilang ditelan KESIBUKAN.
Aku harus BERUBAH. Aku harus mencari PENYELESAIANNYA.
Demi dia... SUAMIKU..




******************************************************
JAMU SERI PENGANTIN. RAHSIA KEANGGUNAN WANITA
******************************************************


Haa.. jangan buatkan suami sedih dan kecewa lagi.
PENYELESAIANNYA: Sudah ada depan mata.

P/S: Cepat dapatkan. 
Kalau ada rakan-rakan atau saudara mara
yang dalam situasi ini, boleh terus tag nama mereka.
Sekurang-kurangnya anda sudah membantu mereka untuk
Langkah pertama!

08 January 2015

BERMULANYA HIDUP BARU




Alam rumahtangga akan goyah apabila

Suami sudah tak sanggup pandang isteri
sebab isteri sudah tidak cantik di pandangan mata.

Suami mula nak merungut dan ada saja yang tak kena bila bersama.

Apa perasaan isteri?
Apa penyelesaian si suami??
Apa tindakan yang diambil oleh kedua-dua pihak???

Suami yang hebat dan macho pastinya berusaha untuk membantu isteri kembalikan kecantikan.
Isteri yang mantap dan cerdik pasti akan berusaha kembalikan ASET KEWANITAAN anda !!

Macammana?
Mudah sangattt.. 
:: JAMU SERI PENGANTIN & FEMININE WASH::
Lengkap. Padat. Berkesan
Bukan saya kata. Tapi semua yang telah mencuba, pasti puas hati.

TIPS MENARIK !!

Cara makan jamu & memilih jamu juga adalah penting. 

Ketika menyusu, elakkan dari memakan jamu yg kuat.

Contohnya, jika jamu tu jenis yg "pure" dibuat di kampung, jangan makan berlebihan, takut baby berak-berak atau cirit-birit. Dan lagi satu, semasa makan jamu tu "ampu" buah dada & niatkan dalam hati bahawa jamu itu tidak mengganggu susu kita, dan selawatlah ke atas Nabi 3 kali.

Jika kita "mengampu" buah dada, bukan setakat boleh mengelakkan bayi daripada cirit-birit, tapi buah dada akan tetap tegang, montok & cantik. Tak perlu risau seandainya kita susukan badan nanti buah dada tak cantik. 

Suami pasti suka kalau kita susukan anak, at the same time buah dada masih boleh kita cuba maintain bentuknya. Anak sihat, suami pun tumpang berkat! 


Lagi satu tips, kurangkan "dosage" penggunaan jamu tu. Katakan jika arahan tu suruh kita makan 2 bj, kurangkan ambil 1bj dulu.. at least taklah terlalu panas untuk baby. Dan, kalau boleh makanlah jamu even selepas pantang, jangan hanya makan jamu masa dalam pantang sahaja. Sambunglah makan jamu untuk kesihatan.

Tak setuju bila ada wanita yang takut untuk menyusu badan dengan alasan takut payudara jadi kendur, jatuh dsbnya. Suami perlu bagi semangat, dorongan bahawa memberi susu pada anak bukan saja anak dapat manfaat, tapi suami pun tentu seronok kalau bentuk buah dada isteri lebih montok dari mula-mula kahwin!

So fikirlah cara yg sesuai. Penyusuan badan berjaya mengawal kehamilan, menurunkan berat badan.. YAKIN BOLEH! 

Bawalah berbincang dengan isteri atau suami masing-masing, supaya dapat pemahaman, kerjasama.

07 January 2015

EKSKLUSIF




1 tablet mampu berikan pelbagai khasiat.
Kesan/tindak balas pada tubuh dengan cepat dan berperingkat. Mia pun amalkan JSP (Jamu Seri Pengantin)

Makan 1 tablet je sehari, lepas tu beroperasi keluarkan angin pulak. Memang best!! Sendawa & kentot memang kerap sbb badan banyak angin. Pembuangan sisa pun baik, lawas & puas. Paling terrrbaikk keintiman dengan suami semakin menjadi jadi.

Cuba sendiri laa.
Mia amalkan untuk kurangkan berat badan & untuk hamil.
InsyaAllah mungkin Mia bakal jadi testimoni nanti.
Sama-sama doakan.