08 April 2014

SET KURUSKAN BADAN

Assalamualaikum w.t.b.

kini, di Malaysia sangat ramai rakyatnya yang mengalami obesiti. kenapa?
sebab rakyat malaysia sudah dikaburi oleh makanan yang tidak berprotein dan tidak berkhasiat. Ramai yang lebih mudah mengambil makanan segera berbanding memasak sendiri. yerrr la, semua sibuk dengan kerja masing masing. mana sempat nak memasak bagaiii.. jalan mudahnya, belii jerr tak pun makanan segera kan banyakkk! ini lah alasan segelintir rakayat Malaysia.

oleh kerana, kita terlalu sibuk dengan tugas dan mengejar dunia. jangan kita lupa akan urusan akhirat. berdoa dan mohonlah kelapangan masa dari Allah s.w.t.

other than that, sama sama kita bantu diri kita untuk mengawal dan menjaga tubuh badan kita. bagaimana??

mudah jerr olls, hadiahkan tubuh kita dengan supplement yang TERBAIIKKK & BERKUALITI. apa supplement tu?? jawapannya adalah PRODUK DARI SHAKLEE!!

SHAKLEE menyediakan SET SLIMMING untuk u olls yang mengalami OBESITI.
dalam set slimming terdapat ESP+ALFALFA+LECITHIN+OMEGA GUARD

 
ESP adalah minuman soya berprotein tinggi. ambik sarapan esp tak perlu nak makan yang lain dah. sebab dah boleh kenyang. u olls yang nak diet, sangat sesuai. bukan itu saja, kulit akan bertambah PUTIH+GEBU+LEMBUT. sangat sangat mengujakan! ESP bertindak sebagai membina semula otot dan sel sel baru dalam badan. setelah mengalami proses BAKAR dan DETOX, badan memerlukan proses BINA semula.

ALFALFA bertindak sebagai detox iaitu membuang segala lemak yang terhasil akibat pemakanan yang tidak seimbang. kadang kadang pengambilan tanpa had menyebabkan banyak lemak yang terhasil. selain ALFALFA, HERB LAX juga bertindak sebagai detox pada badan.

LECITHIN pula bertindak membakar lemak lemak sebelum ianya dibuang. lemak yang terkumpul akan dibakar bagi memudahkan proses detox berlaku. Apabila lemak lemak telah dibakar, mudah la kita nak melawassss!! \(^_^)/

OMEGA GUARD juga membakar lemak lemak yang terkumpul disamping lecithin. omega guard memudahkan pembakaran lemak kerana mempunyai ramuan minyak ikan yang memudahkan proses pengumpulan dan pembakaran lemak dilakukan. 

Proses yang berlaku dalam menghasilkan badan yang menarik adalah:-
~ BAKAR
~ DETOX
~ BINA

so ia bertindak tanpa u olls sedari, bila u olls consume dengan SET SLIMMING shaklee!!



Lots of Love,
Best SID1111071
Mia Ainis l 0194817606

* Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web mia ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.
  

No comments: