09 April 2014

ALFALFA

Bismillahirrahmanirrahim, 

Alhamdulillah dapat lagi menyedut udara pagi. Bestnyaaaa, bangun pagi ni, kulit gebuss jer. semalam nak tido, i olls BERMASKER ESP dulu.. SEGARR & LEMBUT jerr muka nih. Jerawat yang nak singgah kemarin pon dah tak berani.. hihi

Yeayyy!! \(^_^)/

Now, jom mulakan hari dengan sedekahkan senyuman
buat semua yang tersayang sebab ganjarannya amat BESAR!!

Semalam godek godek kat google. sebab nak tahu sangat, alfalfa tu hape?
haa puas hati bila jumpa nih olls,

" Alfalfa adalah sumber zat semulajadi & klorofil. Ia merupakan pusat pengumpulan segala NUTRIEN. akar tunjangnya yang mengunjur sedalam 6 meter ke bawah mampu menyerap pelbagai zat & mineral dari mendapan didalam tanah. Daunnya mengumpul klorofil yang banyak melalui proses FOTOSENTESIS SEMULAJADI"

Haa alfalfa jugak mengandungi VITAMIN A, C dan E, kalsium, potasium, fosforus & zat besi !!

u olls taw, daun ALFALFA dipetik & hanya yang TERBAIKKK sahaja dipilih & dikeringkan dibawah UDARA SEMULAJADI sebelum dikompreskan menjadi tablet. Sebab tu SHAKLEE SEMULAJADI !!!

Nak tahuuu apa pulak fungsinya???
meh nak bagitahu pulak FUNGSI OF ALFALFA!!

Alfalfa berasaskan TUMBUHAN & SEMULAJADI jerr, so sangatt banyak fungsinya dalam kehidupan seharian kita. Apa yang penting dalaman kita PASTI TERPELIHARA!!

Jom tengok dalam gambar nih, FUNGSI FUNGSI YANG BEST OF ALFALFA!!!
 


oke olls, sekarangg Meh sini nak ceghita pasaiii TIPSSS BERSAMA ALFALFA!!

Alfalfa ni, dia berbentuk tablet taw.
so kita boleh hancurkan dengan cara tumbuk sampai hancur atau
u olls jugak boleh tenyeh tenyeh dengan sudu dalam bekas bersama sedikit
ayaq sampai dia jadi pekat.

kenapa??? sebab, ceq nak ajaq u olls, BERMASKER DENGAN ALFALFA!!

Best atau Takkk. kena lahhh RASAI SENDIRIIII.
ceq dah rasa dahh, TERSANGAATTT BESSTTT habaq hang! muka sejukkk ja, tenang macam kat SPA. tak payah membaziaq nak pi SPA bagaiii.

* lagii BESTTT kalau campunq sikit dengan ESP!! memang JATUHH CINTAA BERKALI KALI PUNYA! jerawattt TAKKAN SINGGAH DAHH. parutt KONFEM PECUTT GEAR TIGA CABUT LARIII.

Cara caranya cenggini yerr..


Lagiii tentang Alfalfa.
u olls ni PERLUKANN ALFALFA TAKKK??

oke, td mia dah ceghita FUNGSI & dah bagi TIPSSS HEBATT pon.
so, now sapa yang PERLUKAN ALFALFA ni?

Lets check, u olls PERLUKAN atau TIDAKK.
kalau u olls PERLUKAN. Meh cecepat PM mia.
dah la dapat CONSULT FREE + TIPS MENARIK lagiii lepas ni, khas kat u olls!!


  

Tak bestt la pulak kan kalau tak tunjukkan u olls, TESTIMONI hasil custee yang dah MENCOBA ALFALFA nih. haa meh, jom kita tengok apa kata mereka. . . 


 **********************************************************


 **********************************************************


Oke olls, dah puas hati ke belommm? haa belom lagi. kalau belom u olls CUBA SENDIRI. kalau tak sampai bila pon u olls takkan tahu, idokkkk..

Nak lanjut lagi tentang Alfalfa, Meh PM mia. tak pon contact je kat talipon / whatsapp 0134807606. FB Mia Ainis :) 

Lots of Love,
Best SID1111071
Mia Ainis l 0194817606

* Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web mia ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.

08 April 2014

SET KURUSKAN BADAN

Assalamualaikum w.t.b.

kini, di Malaysia sangat ramai rakyatnya yang mengalami obesiti. kenapa?
sebab rakyat malaysia sudah dikaburi oleh makanan yang tidak berprotein dan tidak berkhasiat. Ramai yang lebih mudah mengambil makanan segera berbanding memasak sendiri. yerrr la, semua sibuk dengan kerja masing masing. mana sempat nak memasak bagaiii.. jalan mudahnya, belii jerr tak pun makanan segera kan banyakkk! ini lah alasan segelintir rakayat Malaysia.

oleh kerana, kita terlalu sibuk dengan tugas dan mengejar dunia. jangan kita lupa akan urusan akhirat. berdoa dan mohonlah kelapangan masa dari Allah s.w.t.

other than that, sama sama kita bantu diri kita untuk mengawal dan menjaga tubuh badan kita. bagaimana??

mudah jerr olls, hadiahkan tubuh kita dengan supplement yang TERBAIIKKK & BERKUALITI. apa supplement tu?? jawapannya adalah PRODUK DARI SHAKLEE!!

SHAKLEE menyediakan SET SLIMMING untuk u olls yang mengalami OBESITI.
dalam set slimming terdapat ESP+ALFALFA+LECITHIN+OMEGA GUARD

 
ESP adalah minuman soya berprotein tinggi. ambik sarapan esp tak perlu nak makan yang lain dah. sebab dah boleh kenyang. u olls yang nak diet, sangat sesuai. bukan itu saja, kulit akan bertambah PUTIH+GEBU+LEMBUT. sangat sangat mengujakan! ESP bertindak sebagai membina semula otot dan sel sel baru dalam badan. setelah mengalami proses BAKAR dan DETOX, badan memerlukan proses BINA semula.

ALFALFA bertindak sebagai detox iaitu membuang segala lemak yang terhasil akibat pemakanan yang tidak seimbang. kadang kadang pengambilan tanpa had menyebabkan banyak lemak yang terhasil. selain ALFALFA, HERB LAX juga bertindak sebagai detox pada badan.

LECITHIN pula bertindak membakar lemak lemak sebelum ianya dibuang. lemak yang terkumpul akan dibakar bagi memudahkan proses detox berlaku. Apabila lemak lemak telah dibakar, mudah la kita nak melawassss!! \(^_^)/

OMEGA GUARD juga membakar lemak lemak yang terkumpul disamping lecithin. omega guard memudahkan pembakaran lemak kerana mempunyai ramuan minyak ikan yang memudahkan proses pengumpulan dan pembakaran lemak dilakukan. 

Proses yang berlaku dalam menghasilkan badan yang menarik adalah:-
~ BAKAR
~ DETOX
~ BINA

so ia bertindak tanpa u olls sedari, bila u olls consume dengan SET SLIMMING shaklee!!



Lots of Love,
Best SID1111071
Mia Ainis l 0194817606

* Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web mia ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.
  

07 April 2014

OSTEMATRIX

Bismillah, segala puji pujian hanya bagi Allah.
u olls dah tahu ke belom yang bulan April ni adalah PROMOSI BUY 6 FREE 1 OSTEMATRIX ??

{APA ITU OSTEMATRIX?}

komprehensif, terbukti secara klinikal dan mudah ditelan!!

Ostematrix from S.H.A.K.L.E.E bukan sekadar kalsium yer. ia jugak sediakan Vitamin D, Magnesium dan banyak lagi untuk membina dan mengekalkan tulang yang kuat.

Rakyat malaysia kini, ramai yang mengalami masalah rapuh tulang. so meh amalkan Ostematrix supaya kita dapat mencegah dari masalah ni. sanggggaattt sesuai untuk golongan kanak-kanak, dewasa & veteran. \(^_^)/ mencegah adalah LEBIH BAIKKKK !

Sekarang OSTEMATRIX, boleh dapat FREE 1 if u olls BUY 6 oste.

Ramai pulak yang nk testimoni pengguna yang dah amalkan oste. oke, meh kta usha testi ni keh.. memang SUPERBBB OSTEMATRIX, sampai repeat order & buat stok lagi.. rebut PROMO ni yer !!




Nak tahu jugakkan sapa lagi yang perlukan OSTEMATRIX?
Actually u olls kat luar sana, semua perlukan ostematrix. Sebab kita mesti nak jaga tulang kita supaya lebih kuat & sehat.
antara yang lain perlukan oste adalah:-

IBU HAMIL
IBU BERPANTANG
SURI RUMAH
OPERATOR
KERANI
OFFICE BOY
PEKERJA KILANG
PEKERJA BINAAN
AHLI SUKAN dan lain lain

*Sesuai untuk LELAKI dan PEREMPUAN. MUDA & TUA !!!

 

Ostematrix ni apa fungsinya mia??
 

Oke, ramai duk PM tanya fungsi oste kat mia ni.. so skrg mia kongsi ngn u olls pulak.. Meh tengok apa fungsinya oste ni. Kalau nak lebih lagi, meh mia bagi *TIP TOP CONSULT pada u olls.

Lots of Love,
Best SID1111071
Mia Ainis l 0194817606

* Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web mia ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.