11 March 2014

ESP (Energy Soy Protein)

Assalamualaikum. dan Salam sejahtera!

sebagai SID yang sah. mia nak bagitaw la jugak dekat u olls.
tentang PROMO ESP yang tengah HOT sekarang ni. u olls taw tak
ESP adalah *HOT ITEM!! antara banyak banyak produk S.H.A.K.L.E.E.
ESP amatlah digemari. Soya berprotein tinggi nih bagus untuk MENCANTIKKAN KULIT. MELEMBABKAN dan MEMUTIHKAN !!

Dah banyak feedback POSITIVE dari customer tentang ESP.
kulit yang BERJERAWAT. BERPARUT. semuanya dapat diatasi dengan mengamalkan ESP setiap pagi. kulit bertambah GEBUSS. PINKISH PINKISH giteww! 

Kembali muda 10 tahun olls. sebab ESP merawat kembali sel sel mati dalam kulit & memberi sel baru pada kulit. Kulit akan LEMBUT umpama KULIT BAYI!! \(^_^)/

Okesss. macammana yang dikatakan PROMO ESP ni kan.
if u olls BUY 6 cane of ESP u olls akan dapat PERCUMA 1 cane. tak habiss dekat situ je yer. beli melalui mia, u olls akan DAPAT.
~ FREE ESP
~ FREE MEMBERSHIP
~ FREE GIFT
~ REBATE CASH

wOWW!!! banyak UNTUNG oooo. u olls terus jer jadi ahli S.H.A.K.L.E.E dan dapat keistimewaan MEMBELI DENGAN HARGA MURAH !!!

If u olls TAK MAMPU nak beli 6 cane. u olls boleh BERKONGSI dengan member u olls yang juga INGIN AMALKAN ESP !! so u olls tolong belikan untuk deorang. 
RUGI TAW KALAU TAK REMBAT PELUANG ni. sebab BULAN DEPAN produk lain pulak. 

Okey. kalau u olls nak ORDER pada mia, boleh comment dibawah ni atau tinggalkan contact number. nanti mia akan Follow up. ataw u olls boleh Whatsapp mia 0134807606 ok. \(^_^)/


Lots of Love,
Best SID1111071
Mia Ainis l 0194817606

* Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web mia ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.
  

No comments: