03 March 2014

I AM NOW

Assalamualaikum. 
Hai olls!!! Maaf yer. lama mia menyepi dari DUNIA BLOGGING kan.
Rindu tak? Rindu tak? ;)

Okeyy. selama mia menyepi ni. sebenarnya mia sibuk mengkaji & menilai tentang satu PRODUK KESIHATAN ni. dah dekat setahun mia buat RESEARCH & sekarang mia YAKIN DENGAN KHASIAT & KEHEBATAN produk ni.

Produk yang mia maksudkan ialah: PRODUK S.H.A.K.L.E.E.
u olls besa dengaq dak??? haaa mesti u olls pon. ada jugak yang jadi pengguna tegar PRODUK S.H.A.K.L.E.E ni kan.

Mia penggemar ALFALFA shaklee taw. sebab apa yer?
SEBAB Alfalfa bantu mia untuk NYAHKAN semua TOKSIN yang duk membiak dalam badan ni. patot selama ni badan rasa berat je. rupanya berat dengan toksin. sekarangggg!! badan dah ringan. tak de lagi la nk rasa letih. mengantukk. masa buat keja. boleh bertahan sepanjang hari taw. tapi waktu tido tetap mia jaga. Pentingggg!!

alang alang mia dah DAPAT MANFAAT yang baikkk. mia nak kongsi pulak dengan u olls. sebab bila kita berkongsi kita dapat add value dalam kehidupan orang lain jugakkk. mia sekarang adalah SID (shaklee independant distributor). apa tu ???? he.he.he.

mia ni boleh la nak consult u olls if u olls nak bantu diri u olls. keluarga u olls atau kawan kawan u olls mencegah dari terus melaratnya penyakit penyakit yang MERBAHAYA!!!

setiap penyakit tu ada UBATNYA. tapiiii shaklee bukanlah ubat yer. ia adalah supplement yang dapat BANTU u olls atas izinNYA. Insya Allah.

Jadi u olls boleh dapatkan produk shaklee melalui mia yer. mia akan bantu u olls Insya Allah. consult u olls SECARA PERCUMA!!! sahaja.

Ok.. tentang HARGA PRODUK!!! u olls jangan risau yer. mia akan bagi kat u olls HARGA YANG SANGAT BESTT!!! woWW!!! 

u olls boleh PM mia di Facebook Mia Ainis atau u olls boleh je Whatsapp mia di 0134807606.


https://www.facebook.com/miaainis
Lots of Love,
Best SID1111071
Mia Ainis l 0194817606

* Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web mia ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.
  

No comments: