17 March 2014

SET KECANTIKAN

If we olls sebut tentang berharganya diri, ramai yang akan fikir tentang apa?
of coz pikir maruah, keterampilan, kecantikan, peribadi kan kan kan.

mia suka nak katakan yang diri kita ni. sangat berharga apabila kita sendiri menghargainya. kalau kita sendiri langsung tak heran pada diri kita. macammana orang lain pulak nak hargai kita. betul tak? lagi pun diri ni, bukan la milik kita. ia cuma satu PINJAMAN SEMENTARA ja. kita pinjam diri ni dari Allah dan satu hari Dia akan ambil balik.

kalau kita tidak menjaga ANUGERAH yang Allah bagi kita pinjam ni, agak agak di akhirat nanti. apa kita nak jawab yer. kecantikan diri kita bukan hanya pada luaran sahaja. tetapi haruslah dimulakan dengan kecantikan dalaman.

bagaimana nak jaga kecantikan dalaman tu. oke, mudah saja.
kita buat apa yang disuruh & tinggal apa yang dilarang. "sesungguhnya, setiap apa yang kita ingin lakukan mulakan dengan niat" insya Allah. apabila niat kita hanya kerana ALLAH. kita akan mendapat nikmat cantik dalaman itu. 

untuk cantik luaran pulak macammana. haa yang ini lagi mudah!!
ambik ja SET KECANTIKAN shaklee. u olls akan rasai kehebatan cantik luaran bersama cantik dalaman taw. kenapa? cuba lah rasai sendiri. baru u olls tahu akan kehebatannya.

 

set kecantikan ni. digabunkan untuk hasil yang SANGAT HEBAT!! setiap satu mempunyai fungsinya yang tertentu.

Vita-C adalah nutrien yang mempunyai fungsi menyeluruh. yang dapat menyokong kesihatan dalaman kita. such as jantung, imun, keutuhan sel, mata, gigi, gusi, otot dan pembuluh darah.

Vita-E merupakan sejenis antioksidan kuat.yang boleh larut dalam lemak. funsinya sama dengan Vita-C tetapi ia mempunyai kelebihan melembapkan kulit. Namun bagi yang mempunyai masalah kulit berminyak, Vita-E adalah tidak digalakkan. 

B-Complex mengandungi kesemua 8 jenis vitamin B. yang diperlukan oleh tubuh untuk gantikan nutrisi vitamin B yang hilang. 

GLA Complex digunakan oleh ramai wanita sepanjang waktu datang bulan. u olls tahu, ia mampu memberi kestabilan pada hormon dan mengembalikan aturan kitaran haid normal bagi yang mengalami masalah kitaran haid yang tidak teratur.

ESP adalah minuman soya berprotein tinggi. ambik sarapan esp tak perlu nak makan yang lain dah. sebab dah boleh kenyang. u olls yang nak diet, sangat sesuai. bukan itu saja, kulit akan bertambah PUTIH+GEBU+LEMBUT. sangat sangat mengujakan!

oke. i olls akan cerita lagi nanti tentang set set lain pulak kat u olls. banyak lagi set menarik yang u olls perlu tahu. \(^_^)/

Lots of Love,
Best SID1111071
Mia Ainis l 0194817606

* Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web mia ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.
  

No comments: