09 April 2014

ALFALFA

Bismillahirrahmanirrahim, 

Alhamdulillah dapat lagi menyedut udara pagi. Bestnyaaaa, bangun pagi ni, kulit gebuss jer. semalam nak tido, i olls BERMASKER ESP dulu.. SEGARR & LEMBUT jerr muka nih. Jerawat yang nak singgah kemarin pon dah tak berani.. hihi

Yeayyy!! \(^_^)/

Now, jom mulakan hari dengan sedekahkan senyuman
buat semua yang tersayang sebab ganjarannya amat BESAR!!

Semalam godek godek kat google. sebab nak tahu sangat, alfalfa tu hape?
haa puas hati bila jumpa nih olls,

" Alfalfa adalah sumber zat semulajadi & klorofil. Ia merupakan pusat pengumpulan segala NUTRIEN. akar tunjangnya yang mengunjur sedalam 6 meter ke bawah mampu menyerap pelbagai zat & mineral dari mendapan didalam tanah. Daunnya mengumpul klorofil yang banyak melalui proses FOTOSENTESIS SEMULAJADI"

Haa alfalfa jugak mengandungi VITAMIN A, C dan E, kalsium, potasium, fosforus & zat besi !!

u olls taw, daun ALFALFA dipetik & hanya yang TERBAIKKK sahaja dipilih & dikeringkan dibawah UDARA SEMULAJADI sebelum dikompreskan menjadi tablet. Sebab tu SHAKLEE SEMULAJADI !!!

Nak tahuuu apa pulak fungsinya???
meh nak bagitahu pulak FUNGSI OF ALFALFA!!

Alfalfa berasaskan TUMBUHAN & SEMULAJADI jerr, so sangatt banyak fungsinya dalam kehidupan seharian kita. Apa yang penting dalaman kita PASTI TERPELIHARA!!

Jom tengok dalam gambar nih, FUNGSI FUNGSI YANG BEST OF ALFALFA!!!
 


oke olls, sekarangg Meh sini nak ceghita pasaiii TIPSSS BERSAMA ALFALFA!!

Alfalfa ni, dia berbentuk tablet taw.
so kita boleh hancurkan dengan cara tumbuk sampai hancur atau
u olls jugak boleh tenyeh tenyeh dengan sudu dalam bekas bersama sedikit
ayaq sampai dia jadi pekat.

kenapa??? sebab, ceq nak ajaq u olls, BERMASKER DENGAN ALFALFA!!

Best atau Takkk. kena lahhh RASAI SENDIRIIII.
ceq dah rasa dahh, TERSANGAATTT BESSTTT habaq hang! muka sejukkk ja, tenang macam kat SPA. tak payah membaziaq nak pi SPA bagaiii.

* lagii BESTTT kalau campunq sikit dengan ESP!! memang JATUHH CINTAA BERKALI KALI PUNYA! jerawattt TAKKAN SINGGAH DAHH. parutt KONFEM PECUTT GEAR TIGA CABUT LARIII.

Cara caranya cenggini yerr..


Lagiii tentang Alfalfa.
u olls ni PERLUKANN ALFALFA TAKKK??

oke, td mia dah ceghita FUNGSI & dah bagi TIPSSS HEBATT pon.
so, now sapa yang PERLUKAN ALFALFA ni?

Lets check, u olls PERLUKAN atau TIDAKK.
kalau u olls PERLUKAN. Meh cecepat PM mia.
dah la dapat CONSULT FREE + TIPS MENARIK lagiii lepas ni, khas kat u olls!!


  

Tak bestt la pulak kan kalau tak tunjukkan u olls, TESTIMONI hasil custee yang dah MENCOBA ALFALFA nih. haa meh, jom kita tengok apa kata mereka. . . 


 **********************************************************


 **********************************************************


Oke olls, dah puas hati ke belommm? haa belom lagi. kalau belom u olls CUBA SENDIRI. kalau tak sampai bila pon u olls takkan tahu, idokkkk..

Nak lanjut lagi tentang Alfalfa, Meh PM mia. tak pon contact je kat talipon / whatsapp 0134807606. FB Mia Ainis :) 

Lots of Love,
Best SID1111071
Mia Ainis l 0194817606

* Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web mia ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.