26 January 2015

wanita moden tak nak makan jamu???


Testimoni mereka yang mengamalkan Jamu Seri Pengantin

Selain khasiat2 jsp untuk kesihatan dalaman wanita....
yg paling gembira adalah jsp boleh membanyakkan susu ibu...???

biasa ibu2 moden xpandang jamu...
sbb xsesuailah...panas lah...
xdpt mnyusu kalau mkn jamu TETAPI.....

♡♡JAMU SERI PENGANTIN♡♡ dari anda anak dara ...
dalam pantang...menyusu bayi..hingga abis pantang 
BOLEH amalkan jsp kerana ramuan 
JSP TIADA KACIP FATIMAH....
so TIDAK PANAS untuk wanita menyusu 
dan tidak memudaratkan bayi...

■DALAMAN ANDA SIHAT
■BABY MENIKMATI SUSU SEBAIKNYA

Apa tunggu lagi order skrg juga..
Whatsapp 013 4807606

19 January 2015

Ada yang bertanya:
as salam...nk tnya JSP nie panas x? sbb sebelum nie byk saya amalkan jamu panas badan...

Jawapan:
Jsp tak panas. Ramuan Jsp pun tak banyak dan kandungan dari campuran bahan2 semulajadi.
Yg dikatakan panas tgk pd bahan2, ramuan jamu tu.
Yg dikatakan panas jika air tak cukup dlm badan. Kekurangan air dlm bdn boleh akibatkn sakit kepala dll
Yg dikatakan panas jika kita dah tetapkan dalam minda 'jamu ni panas' - elakkan dari set mind anda tu.
Yg dikatakan panas jika anda alami 'healing crisis' dan tidak mengatasi masalah tersebut dengan seimbangan air dalam badan.

Jsp tak panas. 
Pelbagai testimoni dari ibu berpantang, ibu menyusu badan membuktikan JAMU SERI PENGANTIN TIDAK PANAS dan sesuai diamalkan oleh mereka serta tak beri kesan pada bayi.


12 January 2015

BAHAGIA TAK!

Sepasang suami isteri tak bahagia sebab masalah apa ??
Hubungan intim suami isteri dingin sebab masalah apa ??

-Keputihan
-Keletihan
-Kelayuan

Atasi dengan rangkaian produk EIDA LAURA!!